Groep 1/2a

Welkom in Groep1/2a!

Bij ons in de groep zitten;
Dani, Joya, Ashley, Junaid, Ella, Finn,  Jasmijn,  Caitlyn, Jens, Lody,  Daylano, Lieke,  Ruben, Romano,  Ilinca,  Lyem,  Reza, Ayoub, Arta,  Aaron,  Sophie,  Ryan, Tess, Tim,  Alparen en Sara.

De leerkrachten zijn juf Marcia en juf Ilse.
Mocht u vragen hebben of wilt u ons spreken dan kan dat natuurlijk altijd. Loop na schooltijd even binnen voor het maken van een afspraak. U kunt natuurlijk altijd even een mailtje sturen

BERICHTEN

07 nov 2015 - We zijn veel buiten geweest vandaag
Vanwege het mooie weer hebben we extra veel buiten gespeeld. Wat een mooie en zonnige dag was het! Na het extra uurtje buiten hebben we nog hard gewerkt met de nieuwe leerboeken. Ze zien er prachtig uit en de kinderen genieten van de mooie foto's.

31 okt 2015 - 1/2A weeek 44
Wat doen we toch een leuke dingen met de groep!

Deze week zijn we bij de voorsteling van Peter en de Wolf. Alle kinderen waren onder de indruk van het mooie stuk. Op school hebben we zelf ook nog met instrumenten gespeeld.